Les fruits du paradis, Strana 91
Řazení produktů
Výpis produktů
BIO Skořice Cassia – silně aromatická skořice s výraznou chutí. Ideální do pečení, čajů i kari.
Skořice pravá (Cinnamomum verum), je často označovaná jako cejlonská skořice. Tato skořice je známá svou jemnou a sladkou chutí a jemnou vůní, která se odlišuje od běžně...
Skořice pravá (Cinnamomum verum), je často označovaná jako cejlonská skořice. Tato skořice je známá svou jemnou a sladkou chutí a jemnou vůní, která se odlišuje od běžně...
Skořice pravá (Cinnamomum verum), je často označovaná jako cejlonská skořice. Tato skořice je známá svou jemnou a sladkou chutí a jemnou vůní, která se odlišuje od běžně...
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků, do teplých nápojů, ale také při výrobě domácí kosmetiky.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků, do teplých nápojů, ale také při výrobě domácí kosmetiky.
Cejlonská skořice celá, známá také jako "pravá" skořice. Jde o celou skořici o délce 8 cm, ruličky jsou poměrně tenké a pružné. Mají hladký povrch a krásně voní. Díky svému...
