PROBIO
Nejprodávanější

Pohankové kroupy jsou výborné na přípravu risot (kroupot), jako příloha k masovým i zeleninovým pokrmům, můžete je přidat do salátů, karbenátků, zapékat je v různých slaných i...

Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.

Cizrna je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin.

Želírovací třtinový cukr s pektinem na přípravu marmelád a džemů. Bez chemických látek a konzervantů.

Špalda má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší.

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší.

Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.