Les fruits du paradis

Ječné vločky vznikají tak, že se lisuje zrno ječmene. Ječné vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě ječné kaše nebo jako přísada do jogurtů. Jejich...

Ječné vločky vznikají tak, že se lisuje zrno ječmene. Ječné vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě ječné kaše nebo jako přísada do jogurtů. Jejich...

Příjemně hořká a neodolatelná chuť kakaa povzbudí vaše smysly a potěší vás při vaření i pečení.

Příjemně hořká a neodolatelná chuť kakaa povzbudí vaše smysly a potěší vás při vaření i pečení.

Mandle Natural mají typicky sladkou chuť, jsou měkké a hodí se na vaření či pečení. Ať už se rozhodnete tyto oříšky využít jakkoli, jednoznačně se do nich zamilujete.
Stránka 1 z 3 - 27 položek celkem