PROBIO, Strana 12
Nejprodávanější

Ječné kroupy využijete jako notorickou zavářku do polévek, osmažené na cibulce jako přílohu k pokrmům, na přípravu rizot, nebo do zeleninových salátů, karbenátků

Mouka ze žlutého hrachu je bohatá na rostlinné bílkoviny, vlákninu a důležité minerály (železo, hořčík). Díky své nutriční hodnotě je skvělou volbou pro zdravé stravování.

Instantní špaldové kafe - jde to i bez kofeinu. Instantní špaldové kafe je správným řešením, když se chcete vyhnout kofeinu a chcete si zachovat své kávové rituály. Připravíte...

Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu.

Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i slané pečení. Hodí se i na housky, krekry, perníčky, pizzy,...