PROBIO, Strana 7
Nejprodávanější

Kukuřičná mouka-na přípravu křupavých tortill, ale i na ranní kaše, sušenky, placičky, na zahušťování polévek a omáček.

Bezvaječná špaldová vřetena z celozrnné špaldové mouky, která obsahuje obal zrna a klíček.

Pšenice červená je jeden z původních druhů obilovin, tato pšenice má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.

Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny

Cizrna (Cicer arietinum) je luštěnina s vysokým obsahem bílkovin, vlákniny a minerálů. Má jemně oříškovou chuť a využívá se v kuchyni po celém světě, například na hummus,...

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší.