Sonnentor, Strana 2

Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně.

Bobkový list se široce využívá v kuchyni jako koření do omáček, polévek, marinád, vývarů i dušených pokrmů. Je obzvláště vhodný do kyselých jídel, jako jsou zelí, čočka, hovězí...

Každý správný kuchtík ví, že láska prochází žaludkem. A těstoviny jsou její nejchutnější formou. Ať už se pustíte do přípravy špaget, vrtulek, nebo mašliček, s tímto kořením si...

Dokonalá souhra bylinek do pomazánek bude tou správnou volbou pro krajíc čerstvě upečeného chleba.

Sušená cibule je výbornou přísadou do mnoha pokrmů, protože si zachovává intenzivní chuť čerstvé cibule, ale má delší trvanlivost. Lze ji využít například do polévek, omáček,...

Citrus limon – 100% čistý rostlinný éterický olej z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Stránka 2 z 17 - 194 položek celkem