PROBIO, Strana 9
Nejprodávanější

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.

Žitná chlebová mouka se mele tak, aby obsahovala část obalu zrna a klíček, což ji činí bohatší na vlákninu a důležité živiny, jako jsou vitamíny a minerály. Tento způsob mletí...

Žito je obilovina, která má široké využití v potravinářství, zemědělství a dokonce i v průmyslu, je bohaté na vlákninu, vitamíny skupiny B, železo a hořčík.

Sušená třtinová štáva- výborný přírodní zdroj energie při vyčerpání a zátěži nejen pro sportovce.

Jemný moučkový cukr není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě.

Quinoa je chuťově neutrální, hodí se jako příloha k pokrmům, k přípravě salátů, rizot a směsí, na sladko jako snídaňová kaše.