PROBIO, Strana 9
Nejprodávanější

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.

Žito je obilovina, která má široké využití v potravinářství, zemědělství a dokonce i v průmyslu, je bohaté na vlákninu, vitamíny skupiny B, železo a hořčík.

Sušená třtinová štáva- výborný přírodní zdroj energie při vyčerpání a zátěži nejen pro sportovce.

Jemný moučkový cukr není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě.

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.

Basmati rýže se perfektě hodí k omáčkám, zeleninovým i masovým pokrmům, dodá zajímavost salátům