Les fruits du paradis, Strana 93

Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale...

Sušené švestky jsou měkké a příjemně sladké, takže nahradí nezdravé cukrovinky. Díky své lahodné chuti si je zamilujete vy i vaše děti.

Sušené švestky jsou měkké a příjemně sladké, takže nahradí nezdravé cukrovinky. Díky své lahodné chuti si je zamilujete vy i vaše děti.

Tahini je pasta vyrobená zo sezamových semienok, ktorá má jemnú, krémovú konzistenciu a bohatú orieškovú chuť. Používa sa najmä v blízkovýchodnej a stredomorskej kuchyni,...

Tapiokový škrob (také nazývaný maniokový škrob) je druh škrobu, který se získává mletím kořenů manioku. Je skvělý na zahušťování polévek a omáček.
Stránka 93 z 100 - 1192 položek celkem