Vločky, Strana 4
Nejprodávanější

Pšeničné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.

Pšeničné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.

Pšeničné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.

Pšeničné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.

Nestíháte? Chcete výživnou snídani za pár minut? Vločky z quinoy vám to umožní! Jsou přirozeně bezlepkové a nejsou časově náročné na přípravu.

Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a díky své jemné rýžové chuti potěší společně s ovocem vaše chuťové buňky.

Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a díky své jemné rýžové chuti potěší společně s ovocem vaše chuťové buňky.

Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a díky své jemné rýžové chuti potěší společně s ovocem vaše chuťové buňky.

Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a díky své jemné rýžové chuti potěší společně s ovocem vaše chuťové buňky.

Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale...

Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale...