PROBIO, Strana 6
Nejprodávanější
Výpis produktů
BIO celozrnná špaldová mouka – čerstvě mletá, plná vlákniny a živin. Ideální na chléb, koláče i pizzu. Ekologické pěstování, česká tradice.
pšeničná chlebová mouka je skvělou volbou pro pečení chleba, zejména díky svým vlastnostem. Je tmavší, má vyšší obsah bílkovin (lepek), což pomáhá těstu získat lepší strukturu a...
Bílá pšeničná biomouka hladká – ideální na sváteční pečení koláčů, mazanců či vánoček.
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám.
Adzuki jsou malé hnědočervené fazolky, chutnají lehce nasládle a jsou dobře stravitelné.
Bezvaječné mušličky z celozrnné špaldové mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. Jsou bohaté na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu. Vhodné jako příloha, do...
Jemná krupice z tvrdozrnné pšenice. Krupice je vhodná na přípravu domácích nudlí a jiných těstovin, na knedlíky a noky. Výborná je i na sladko jako jemná snídaňová kaše....
Bezvaječná žitná vřetena z celozrnné žitné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček.
Bezvaječné nudle z celozrnné mouky-bohaté na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu.
Špalda má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší.
