PROBIO, Strana 15
Řazení produktů
Výpis produktů
Zdravé klíčky vám přináší prospěšné látky, jakými jsou železo, hořčík, vitamin A, vitaminy skupiny B, bílkoviny, vitamin C a E a další.
Oves má skvělé vlastnosti patří vysoký obsah rozpustné a nerozpustné vlákniny, vyšší obsah bílkovin.
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu.
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i slané pečení. Hodí se i na housky, krekry, perníčky, pizzy,...
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák při pečení chlebů, housek, rohlíků, pizzy či buchet.
Oproti klasické pšenici má dvouzrnka mnohem kvalitnější zrno s vyšším obsahem bílkovin, obsahuje nezanedbatelné množství vitamínů a minerálů, ale hlavně je lehce stravitelná.
Ječmen obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky. Má nízký glykemický index, takže zasytí na dlouhou dobu.
