PROBIO, Strana 13
Nejprodávanější
Výpis produktů
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou.
Doporučujeme všem, kdo mají rádi klasickou kávu a chtějí si dopřát nápoj bez kofeinu.
Pšeničná mouka plohrubá- ideální k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny.
Ječné kroupy využijete jako notorickou zavářku do polévek, osmažené na cibulce jako přílohu k pokrmům, na přípravu rizot, nebo do zeleninových salátů, karbenátků
Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny.
Mouka ze žlutého hrachu je bohatá na rostlinné bílkoviny, vlákninu a důležité minerály (železo, hořčík). Díky své nutriční hodnotě je skvělou volbou pro zdravé stravování.
