PROBIO, Strana 4
Nejprodávanější
Výpis produktů
Pšenice je obilovina, která patří mezi základní plodiny pěstované po celém světě. Je bohatým zdrojem sacharidů a bílkovin a slouží jako surovina pro výrobu mouky, chleba,...
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků.
Sušený, neloupaný žlutý hrách z ekologického zemědělství. Bohatý na bílkoviny a vlákninu, ideální do polévek, kaší nebo jako příloha. Bez chemie a GMO.
Čočkovou mouku můžete přidávat do všech druhů pečiva (např. do chleba), obohatíte tak pokrm o cenné bílkoviny.
Pohanková mouka – mechanicky loupaná, plná cenných živin. Skvělá do chleba, palačinek, moučníků i na zahušťování polévek a omáček.
Pestrobarevná rýže nádherně vynikne v salátech, rizotu, pilafu a pokrmech typu "rychlá pánev".
ito je především bohatým zdrojem vlákniny, jeho pekařské vlastnosti jsou legendární.
Bílá fazole obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto. Po rozmixovaní z ní vznikne skvělý základ na jemné a lahodné pomazánky.
