Mouky, Strana 5
Nejprodávanější
Výpis produktů
Ze semínek ostropestřce mariánského semínka, která jsme na jemno namleli, tím vznikla ostropestřecová mouka. Tato mouka je přirozeně bezlepková a můžete ji použít jako náhradu...
Ze semínek ostropestřce mariánského semínka, která jsme na jemno namleli, tím vznikla ostropestřecová mouka. Tato mouka je přirozeně bezlepková a můžete ji použít jako náhradu...
Pohanková mouka je bezlepková mouka vyrobená z pohanky. Má jemnou oříškovou chuť a je bohatá na vlákninu, bílkoviny a antioxidanty. Používá se při pečení chleba, koláčů,...
BIO pšeničná celozrnná mouka – čerstvě mletá v našem bio mlýně. Více vlákniny a živin, ideální na chléb, housky i koláče. Výživné a vydatné pečení.
pšeničná chlebová mouka je skvělou volbou pro pečení chleba, zejména díky svým vlastnostem. Je tmavší, má vyšší obsah bílkovin (lepek), což pomáhá těstu získat lepší strukturu a...
Slunečnicová mouka se vyrábí ze slunečnicových semínek, proto má jemně oříškovou chuť. Využijete ji nejen při vaření, ale také při pečení a jako tajnou bílkovinou bombu do snídaní.
Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Tapiokový škrob (také nazývaný maniokový škrob) je druh škrobu, který se získává mletím kořenů manioku. Je skvělý na zahušťování polévek a omáček.
Tapiokový škrob (také nazývaný maniokový škrob) je druh škrobu, který se získává mletím kořenů manioku. Je skvělý na zahušťování polévek a omáček.
Tapiokový škrob (také nazývaný maniokový škrob) je druh škrobu, který se získává mletím kořenů manioku. Je skvělý na zahušťování polévek a omáček.
Tapiokový škrob (také nazývaný maniokový škrob) je druh škrobu, který se získává mletím kořenů manioku. Je skvělý na zahušťování polévek a omáček.
