Ovoce sušené mrazem, Strana 2
Nejprodávanější

Borůvky jsou sice malé, zato velice šikovné a všestranné: tyto borůvky, které byly osušeny mrazem (lyofilizované) a rozdrcené na prášek využijete jako přírodní barvivo do...

Borůvky jsou sice malé, zato velice šikovné a všestranné: tyto borůvky, které byly osušeny mrazem (lyofilizované) a rozdrcené na prášek využijete jako přírodní barvivo do...

Borůvky jsou sice malé, zato velice šikovné a všestranné: tyto borůvky, které byly osušeny mrazem (lyofilizované) a rozdrcené na prášek využijete jako přírodní barvivo do...

Sušený mrazem černý rybíz si zachovává svou přirozenou chuť, barvu a výživové hodnoty. Je bohatý na vitamín C, antioxidanty a vlákninu. Hodí se jako zdravá svačina, do müsli,...

Sušený mrazem černý rybíz si zachovává svou přirozenou chuť, barvu a výživové hodnoty. Je bohatý na vitamín C, antioxidanty a vlákninu. Hodí se jako zdravá svačina, do müsli,...

Ovoce bohaté na vitamín C vysušené mrazem (lyofilizované), díky čemuž si zachovalo své vitamíny, krásnou přírodní barvou, vůní i chuť.

Ovoce bohaté na vitamín C vysušené mrazem (lyofilizované), díky čemuž si zachovalo své vitamíny, krásnou přírodní barvou, vůní i chuť.

Ovoce bohaté na vitamín C vysušené mrazem (lyofilizované), díky čemuž si zachovalo své vitamíny, krásnou přírodní barvou, vůní i chuť.