Mandle v čokoládě s borůvkovou polevou

Kód: 952K
5kg
Skladem (2 ks)

Vsadíme se, že ale tyto mandle jste ještě neměli! Neodolatelná chuť čokolády, kterou doprovází borůvková poleva je kombinace, kterou stojí za to ochutnat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů. Vsadíme se, že ale tyto mandle jste ještě neměli! Neodolatelná chuť čokolády, kterou doprovází borůvková poleva je kombinace, kterou stojí za to ochutnat.

Složení:  mandle 19,6%, cukr 52,63%, sušené mléko 8%, Kakaová hmota 7,75%, Kakaové máslo 7%, Syrovátka 2,50%, zahušťovadlo < 1%, Slunečnivý olej < 1%, Tapioca dextrin < 1%, Sojový lecitin <1%, Vanilkové aroma <1%,Barvivo E171 < 1%, Barvivo E132<1%, Barvivo E120 <1%, přírodní borůvkové barvivo <1%, Glukozový sirup >1%

Země původu: Nizozemí

Balení:  5kg

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (12 - 14°C, 65 - 80% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 2156/517
TUKY [g] 25,0
Z TOHO NASYCENÉ KYSELINY [g] 8,8
SACHARIDY [g] 63,8
Z TOHO CUKRY [g] 55,5
VLÁKNINA [g] 2,7
BÍLKOVINY [g] 7,9
SŮL [g] 0,133

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
VLHKOST max. 1,6%

 

Mikrobiologické vlastnosti
KOLIFORMNÍ BAKTERIE 100 ufc/g
ENTEROBAKTERIE 100 ufc/g
PLÍSNĚ A KVASINKY 800 ufc/g - 200 ufc/g
E.COLI negativní
SALMONELLA negativní v 25 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy a ovoce v čokoládě
Hmotnost: 7 kg
Země původu: Nizozemsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: