Mandle v hořké čokoládě
Kód: 171KDetailní popis produktu
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů. My jsme si ale pro všechny milovníky čokolády připravili jedinečné mandle v hořké čokoládě, které vás jednoznačně nadchnou.
Složení: mandle 25%, cukr 35.8%, kakaové máslo 7,7%, kakaová hmota 29.2%, arabská guma <0,1%, Sójový lecitin <0,1%, přírodní vanilkové aroma <0,1%,
Země původu: Nizozemí
Balení: 5 kg
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (12 - 14°C, 65 % vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 2393 / 575 |
TUKY [g] | 37,6 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 15,2 |
SACHARIDY [g] | 47,0 |
z toho CUKRY [g] | 37,1 |
VLÁKNINA [g] | 6,7 |
BÍLKOVINY [g] | 8,8 |
SŮL [mg] | 16,7 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
VLHKOST | max. 2,5% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
KOLIFORMNÍ BAKTERIE | 100 ufc/g |
ENTEROBAKTERIE | 100 ufc/g |
PLÍSNĚ A KVASINKY | 800 ufc/g - 200 ufc/g |
E.COLI | negativní |
SALMONELLA | negativní v 25 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy a ovoce v čokoládě |
---|---|
Hmotnost: | 6 kg |
Země původu: | Nizozemsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.