Mungo fazole Bio 5kg
Kód: 122KSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Složení:
Složení: 100% fazole Mungo Bio
Země původu: Čína
Balení: 10 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
| Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
| ENERGIE [kJ / kcal] | 1305/312 | 
| TUKY [g] | 1,3 | 
| z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,3 | 
| SACHARIDY [g] | 43,6 | 
| z toho CUKRY [g] | 6,6 | 
| VLÁKNINA [g] | 15,8 | 
| BÍLKOVINY [g] | 23,6 | 
| SŮL [g] | 0,0375 | 
| SODÍK [mg] | 15 | 
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
| Chemicko-fyzické vlastnosti | |
| OBSAH VODY | max. 15% | 
| VELIKOST | cca 3 x 15 mm | 
| Mikrobiologické vlastnosti | |
| CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 1.000.000 KbE/g | 
| KVASINKY | < 10.000 KbE/g | 
| PLÍSNĚ | < 10.000 KbE/g | 
| E.COLI | < 100 KbE/g | 
| SALMONELLA | negativní v 25 g | 
00% fazole Mungo BIO
Země původu: Čína
Balení: 10 Kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1305 / 312
TUKY [g]: 1,3
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] : 0,3
SACHARIDY [g]: 43,6
z toho CUKRY [g]: 6,6
VLÁKNINA [g]: 15,8
BÍLKOVINY [g]: 23,6
SŮL [g]: 0,0375
SODÍK [mg]: 15
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti:
OBSAH VODY: max. 15%
VELIKOST: cca 3 x 15 mm
Mikrobiologické vlastnosti:
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ: < 1.000.000 KbE/ g
KVASINKY: < 10.000 KbE/ g
PLÍSNĚ: < 10.000 KbE / g
E. COLI: < 100 KbE/g
SALMONELLA: negativní v 25g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Strukoviny | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 25 kg | 
| EAN: | 8596560002704 | 
| Země původu: | Uzbekistán | 
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    