PROBIO
Řazení produktů
Výpis produktů
Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům.
Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Rýže dlouhozrnná natural - hodí se k zeleninovým i masovým pokrmům, vynikne v rizotu i v kombinaci s ořechy a luštěninami.
Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.
Červená čočka neloupaná je přirozeně bezlepková a má nízký glykemický index.
Pohankové kroupy jsou výborné na přípravu risot (kroupot), jako příloha k masovým i zeleninovým pokrmům, můžete je přidat do salátů, karbenátků, zapékat je v různých slaných i...
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší.
Sušená třtinová štáva- výborný přírodní zdroj energie při vyčerpání a zátěži nejen pro sportovce.
Hrách loupaný půlený Vás přesvědčí, že luštěninový pokrm uvaříte snadno, rychle a bez zdlouhavého namáčení.
