PROBIO
Nejprodávanější
Výpis produktů
Jemný moučkový cukr není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě.
Cizrna je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin.
Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.
Červená čočka neloupaná je přirozeně bezlepková a má nízký glykemický index.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny
Cizrna (Cicer arietinum) je luštěnina s vysokým obsahem bílkovin, vlákniny a minerálů. Má jemně oříškovou chuť a využívá se v kuchyni po celém světě, například na hummus,...
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší.
Špalda má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší.
Skvělý nenahraditelný doplňěk k haluškám, knedlíkům, masu a houbovým pokrmům.
