Mandle v čokoládě slaný karamel

Kód: 315K
5kg
Skladem (8 ks)

Vsadíme se, že ale tyto mandle jste ještě neměli! Neodolatelná chuť čokolády a svůdná chuť slaného karamelu si vás podmaní hned při prvním soustu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů. Vsadíme se, že ale tyto mandle jste ještě neměli! Neodolatelná chuť čokolády a svůdná chuť slaného karamelu si vás podmaní hned při prvním soustu.

Složení: mandle 24,75%, Cukr 38,09%, kakaové máslo  19,57%, sušené mléko 12,85%, mléčný cukr 2,49%, odstředěné sušené mléko 1,00%, arašídový olej  0,25%, kakaová hmota 0,25%, sójový lecitin 0,18%, vanilkové aroma 0,18%, mořská sůl 0,12%, arabská guma 0,08%, koření 0,06%, jogurtový prášek 0.05%, šelak 0,02%

Země původu: Nizozemí

Balení: 5kg

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 2377/571
TUKY [g] 37,7
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 14,9
SACHARIDY [g] 47,7
z toho CUKRY [g] 41,6
VLÁKNINA [g] 1,8
BÍLKOVINY [g] 9,3
SŮL [mg] 248,8

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY max. 4,2%

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 1.000.000 KbE/g
ENTEROBAKTERIE < 1.000 KbE/g
PLÍSNĚ < 100.000 KbE/g
E.COLI < 100 KbE/g
SALMONELLA negativní v 125g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy a ovoce v čokoládě
Hmotnost: 7 kg
Země původu: Nizozemsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: