Čočka červená půlená BIO 5 kg
Kód: 636/5KSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani. A víte, že pokud zkombinujete čočku s rýží, tento pokrm bude obsahovat všechny aminokyseliny, které vaše tělo potřebuje a nebudete už potřebovat aminokyseliny obsažené v mase? Dále obsahuje také minerály, jako jsou železo, fosfor, selen a zinek. Červená čočka se prvně namáčí, následně se vaří a to poměrně rychle. Speciálně pro vás jsme připravili čočku půlenou, která je skvělá k výrobě veganských a vegetariánských burgerů.
Složení: 100 % čočka červená půlená BIO
Země původu: Turecko
Balení: 5 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1470/348 |
TUKY [g] | 1,5 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,2 |
SACHARIDY [g] | 51,6 |
z toho CUKRY [g] | 2 |
VLÁKNINA | 12,1 |
BÍLKOVINY [g] | 25,9 |
SŮL [g] | 0,025 |
SODÍK [mg] | 10 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | max. 15% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 1.000.000 KbE/g |
KVASINKY | < 10.000 KbE/g |
PLÍSNĚ | < 10.000 KbE/g |
E.COLI | < 100 KbE/g |
SALMONELLA | negativní v 25 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Luštěniny |
---|---|
Hmotnost: | 7 kg |
Země původu: | Turecko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.