Kypřící prášek z vinného kamene BIO 5 kg
Kód: 599/5KDetailní popis produktu
Kypřící prášek z vinného kamene je kypřidlo, obohacené o tzv. vinný kámen.
Co je vinný kámen a jak vzniká? Vinný kámen (jak už název napovídá) vzniká, když v sudech zraje víno a je vystaveno nízkým teplotám.
Jaký má vinný kámen vliv na kypření? V kombinaci s jedlou sodou má jedinečné účinky a vaše těsto bude krásně nadýchané.
Pro koho je kypřící prášek vhodný a kam ho využít? Tento kypřící prášek je vhodný pro vegetariány i vegany, dokonce i celiaky. Můžete ho využít jako běžný kypřící prášek (do bábovek, koláčů, dortů...). Jeho výhodou je, že ho stačí použít méně, než běžného kypřícího prášku, tedy vám jedno balení vydrží mnohem déle.
Složení: Kukuřičný škrob BIO 50,5 %, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný (E500), okyselující prostředek: vinan draselný (čistý vinný kámen) (E336)
Země původu: Něměcko
Balení: 5 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Čistota: 99,9%
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 426/102 |
TUKY [g] | 0,0 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,0 |
SACHARIDY [g] | 28,4 |
z toho CUKRY [g] | 0,0 |
VLÁKNINA [g] | 0,63 |
BÍLKOVINY [g] | 0,1 |
SŮL [g] | 0,0 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | <1% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 1.000.000 KbE/ g |
PLÍSNĚ | < 10.000 KbE / g |
E.COLI | < 10 KbE/g |
SALMONELLA | negativní ve 125g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 6 kg |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.