Kypřící prášek z vinného kamene BIO 5 kg

Kód: 599/5K
5kg BIO
Skladem (>10 ks)

Díky kypřícímu prášku z vinného kamene bude pečení samá radost a vaše moučníky budou neodolatelné! Vhodné i při Low Carb stravování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kypřící prášek z vinného kamene je kypřidlo, obohacené o tzv. vinný kámen.
Co je vinný kámen a jak vzniká? Vinný kámen (jak už název napovídá) vzniká, když v sudech zraje víno a je vystaveno nízkým teplotám.
Jaký má vinný kámen vliv na kypření? V kombinaci s jedlou sodou má jedinečné účinky a vaše těsto bude krásně nadýchané.
Pro koho je kypřící prášek vhodný a kam ho využít? Tento kypřící prášek je vhodný pro vegetariány i vegany, dokonce i celiaky. Můžete ho využít jako běžný kypřící prášek (do bábovek, koláčů, dortů...). Jeho výhodou je, že ho stačí použít méně, než běžného kypřícího prášku, tedy vám jedno balení vydrží mnohem déle.

Složení: Kukuřičný škrob BIO 50,5 %, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný (E500), okyselující prostředek: vinan draselný (čistý vinný kámen) (E336)

Země původu: Něměcko

Balení: 5 kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU 

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Čistota: 99,9%

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 426/102
TUKY [g] 0,0
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,0
SACHARIDY [g] 28,4
z toho CUKRY [g] 0,0
VLÁKNINA [g] 0,63
BÍLKOVINY [g] 0,1
SŮL [g] 0,0

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY <1%

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 1.000.000 KbE/ g
PLÍSNĚ < 10.000 KbE / g
E.COLI < 10 KbE/g
SALMONELLA negativní ve 125g

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Hmotnost: 6 kg
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: