Mandle blanšírované BIO 3kg
Kód: 002/3KDetailní popis produktu
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů – ať už je chcete zobat jen tak nebo je využít při pečení, k výrobě mandlového másla, jako dekoraci dezertů a dortů, ale i při vaření třeba k rybám, ve fantazii se meze nekladou a my jsme si jisti, že ať už se rozhodnete naše mandle využít jakkoli, jednoznačně se do nich zamilujete.
Tip: Jemně opražte blanšírované mandle na oleji a následně osolte. Tato pochoutka bude mít zaručeně úspěch naprosto u všech jakožto zdravé pohoštění.
Složení: 100 % mandle
Země původu: Itálie
Balení: 3 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (4 - 10°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Vlhkost: max. 7 %
Obsah hořkých mandlí: max. 2 %
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 2491/596 |
TUKY [g] | 50 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 4 |
SACHARIDY [g] | 9 |
z toho CUKRY [g] | 4 |
VLÁKNINA [g] | 13 |
BÍLKOVINY [g] | 21 |
SŮL [g] | 0,003 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 1.000.000 KbE/g |
ENTEROBAKTERIE | <1.000 ufc/g |
PLÍSNĚ A KVASINKY | 1.0000 ufc/g |
E.COLI | <100 ufc/g |
SALMONELLA | negativní v 25 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mandle |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.