PROBIO, Strana 3
Nejprodávanější

Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod.

Čirok je ceněn pro své výtečné výživové vlastnosti jako je vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký glykemický index, obsah minerálních látek a vitamínů skupiny B.

Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu.

Pohanka má vysoký obsah vlákniny a nízký glykemický index. Ideální pro doplnění živin vegetariánů a veganů, ale i všech ostatních.

Křupavý a chutný extrudovaný výrobek, ideální pro rychlou a výživnou snídani nebo svačinu. Perfektně se hodí ke kombinaci s mlékem, jogurtem či ovocem, a nabízí vyváženou dávku...

Želírovací třtinový cukr s pektinem na přípravu marmelád a džemů. Bez chemických látek a konzervantů.