Pepř bílý celý Bio 1kg Sri Lanka
Code: 661KRelated products
Product detailed description
Pepř bílý celý BIO
Složení: 100% pepř bílý Bio
Země původu: Srí Lanka
Balení: 1000 g
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
| Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
| ENERGIE [kJ / kcal] | 1436/344 | 
| TUKY [g] | 2,1 | 
| z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,6 | 
| SACHARIDY [g] | 68,6 | 
| z toho CUKRY [g] | 58,5 | 
| VLÁKNINA [g] | 4,3 | 
| BÍLKOVINY [g] | 10,4 | 
| SŮL [g] | 0,0125 | 
| SODÍK [mg] | 5 | 
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
| Chemicko-fyzické vlastnosti | |
| OBSAH VODY | max. 12% | 
| Mikrobiologické vlastnosti | |
| BACILLUS CEREUS | < 1.000 KbE/g | 
| PLÍSNĚ | < 100.000 KbE/g | 
| E.COLI | < 1.000 KbE/g | 
| SALMONELLA | negativní v 25g | 
Additional parameters
| Category: | Pepř | 
|---|---|
| Weight: | 1 kg | 
| EAN: | 8594185546610 | 
| Země původu: | Šrí Lanka | 
Discussion
Be the first who will post an article to this item!
                Add a comment
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    