Špaldové vločky BIO 5 kg

Kód: 427/5K
5kg BIO
Skladem (>10 ks)

Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě špaldové kaše nebo jako přísada do jogurtů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špalda je druhem nešlechtěné pšenice, z jejíž zrna jsme udělali vločky. Špalda je zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ve špaldových vločkách najdete také vlákninu, která je nezbytná pro zdraví našich střev, vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík. Vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě špaldové kaše nebo jako přísada do jogurtů.

Složení: 100 % špalda BIO

Země původu: Rakousko

Balení: 5 kg

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 1390/322
TUKY [g] 2,2
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,3
SACHARIDY [g] 62,1
z toho CUKRY [g] 12,5
VLÁKNINA [g] 8,4
BÍLKOVINY [g] 11,8
SŮL [g] 0,00

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY < 15 %

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 10.000 KbE/g
KVASINKY < 1.000 KbE/g
PLÍSNĚ < 1.000 KbE/g
E.COLI negativní
SALMONELLA negativní v 25g
BACILLUS CEREUS: <100 KbE/g
STAFYLOKOK <100 KbE/g
ENTEROBAKTERIE <1.000 KbE/g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vločky
Hmotnost: 7 kg
Země původu: Evropské společenství

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: