Sójové vločky BIO

Kód: 439K
Skladem (4 kg)

Sója pochází z Asie a roste v luscích (proto se řadí mezi luštěniny). Tak jako většina vloček, ani tyto se nevyhnuly lisování – vznikají totiž tím, že se sójové boby slisují do podoby vloček. Využít se dají do polévky, karbanátků, k výrobě pomazánek nebo je můžete kombinovat s jinými luštěninami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tak jako většina vloček, ani tyto se nevyhnuly lisování – vznikají totiž tím, že se sójové boby slisují do podoby vloček.
Sója pochází z Asie a roste v luscích (proto se řadí mezi luštěniny). Sójové boby obsahují vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík. V sójových vločkách nechybí ani kyselina linolová (omega-6), která podporuje vyplavování tuků z tukových buněk, může snižovat hladinu cholesterolu a podporovat růst svalové hmoty.
Vločky nedoporučujeme konzumovat syrové – povařte je alespoň 15 minut a následně je přidejte třeba do polévky, kterou úžasně zahustí nebo do karbanátků jako pojivo. Vhodné jsou také k výrobě pomazánek nebo je můžete kombinovat s jinými luštěninami.

Složení: 100 % sója BIO

Země původu: Rakousko

Balení: 25 kg

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 1665/398
TUKY [g] 20,6
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 2,7
SACHARIDY [g] 3,1
z toho CUKRY [g] 3,1
VLÁKNINA [g] 18,5
BÍLKOVINY [g] 40,8
SŮL [g] 0,01

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY < 15 %
MNOŽSTVÍ HOŘKÝCH JADER max. 2%

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 10.000 KbE/g
KVASINKY < 1.000 KbE/g
PLÍSNĚ < 1.000 KbE/g
E.COLI negativní
SALMONELLA negativní v 25g
BACILLUS CEREUS: <100 KbE/g
STAFYLOKOK <100 KbE/g
ENTEROBAKTERIE <1.000 KbE/g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vločky
Hmotnost: 27 kg
Země původu: Rakousko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: