Sójové vločky BIO
Kód: 439KDetailní popis produktu
Tak jako většina vloček, ani tyto se nevyhnuly lisování – vznikají totiž tím, že se sójové boby slisují do podoby vloček.
Sója pochází z Asie a roste v luscích (proto se řadí mezi luštěniny). Sójové boby obsahují vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík. V sójových vločkách nechybí ani kyselina linolová (omega-6), která podporuje vyplavování tuků z tukových buněk, může snižovat hladinu cholesterolu a podporovat růst svalové hmoty.
Vločky nedoporučujeme konzumovat syrové – povařte je alespoň 15 minut a následně je přidejte třeba do polévky, kterou úžasně zahustí nebo do karbanátků jako pojivo. Vhodné jsou také k výrobě pomazánek nebo je můžete kombinovat s jinými luštěninami.
Složení: 100 % sója BIO
Země původu: Rakousko
Balení: 25 kg
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1665/398 |
TUKY [g] | 20,6 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 2,7 |
SACHARIDY [g] | 3,1 |
z toho CUKRY [g] | 3,1 |
VLÁKNINA [g] | 18,5 |
BÍLKOVINY [g] | 40,8 |
SŮL [g] | 0,01 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | < 15 % |
MNOŽSTVÍ HOŘKÝCH JADER | max. 2% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 10.000 KbE/g |
KVASINKY | < 1.000 KbE/g |
PLÍSNĚ | < 1.000 KbE/g |
E.COLI | negativní |
SALMONELLA | negativní v 25g |
BACILLUS CEREUS: | <100 KbE/g |
STAFYLOKOK | <100 KbE/g |
ENTEROBAKTERIE | <1.000 KbE/g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Hmotnost: | 27 kg |
Země původu: | Rakousko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.