Pohankové vločky BIO 5kg

Kód: 362/5K
5kg BIO
Skladem (5 ks)

Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a proto se hodí jakožto zdravá snídaně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.
Na co jsou bohaté tyto vločky? Pohankové vločky obsahují vitamín B a E, draslík, který je nepostradatelný pro náš organismus – zajišťuje totiž přenos elektrických signálů mezi buňkami a rovněž pomáhá naší nervové soustavě, svalům a pomáhá nám udržovat krevní tlak ve správné hladině. Také obsahují fosfor. Ten je zase důležitý pro přenos energie a společně se svým parťákem vápníkem tvoří hlavní součást zubů a kostí. Dále v pohankových vločkách nalezneme i železo a hořčík.

Zajímavost: Víte, že pohanka obsahuje látku zvanou rutin? Rutin, též vitamín P, pomáhá proti křečovým žilám a zabraňuje krvácení z nosu a dásní.

Složení: 100 % pohankové vločky BIO

Země původu: Rakousko / Čína

Balení: 5 kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU  / mimo EU

Minimální trvanlivost: min. 12 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 1446/346
TUKY [g] 1,7
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,7
SACHARIDY [g] 71
z toho CUKRY [g] 0,3
VLÁKNINA [g] 3,7
BÍLKOVINY [g] 9,8
SŮL [g] 0,003
SODÍK [mg] 1

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY < 14 %
CIZÍ ZRNA max. 0,1%

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 1.000.000 KbE/g
KVASINKY < 1.000 KbE/g
PLÍSNĚ < 10.000 KbE/g
E.COLI < 10 KbE/g
SALMONELLA negativní v 25g
ENTEROBAKTERIE < 100.000 KbE/g

Doplňkové parametry

Kategorie: Vločky
Hmotnost: 7 kg
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: