Pohankové vločky BIO 5kg
Kód: 362/5KDetailní popis produktu
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.
Na co jsou bohaté tyto vločky? Pohankové vločky obsahují vitamín B a E, draslík, který je nepostradatelný pro náš organismus – zajišťuje totiž přenos elektrických signálů mezi buňkami a rovněž pomáhá naší nervové soustavě, svalům a pomáhá nám udržovat krevní tlak ve správné hladině. Také obsahují fosfor. Ten je zase důležitý pro přenos energie a společně se svým parťákem vápníkem tvoří hlavní součást zubů a kostí. Dále v pohankových vločkách nalezneme i železo a hořčík.
Zajímavost: Víte, že pohanka obsahuje látku zvanou rutin? Rutin, též vitamín P, pomáhá proti křečovým žilám a zabraňuje krvácení z nosu a dásní.
Složení: 100 % pohankové vločky BIO
Země původu: Rakousko / Čína
Balení: 5 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU / mimo EU
Minimální trvanlivost: min. 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1446/346 |
TUKY [g] | 1,7 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,7 |
SACHARIDY [g] | 71 |
z toho CUKRY [g] | 0,3 |
VLÁKNINA [g] | 3,7 |
BÍLKOVINY [g] | 9,8 |
SŮL [g] | 0,003 |
SODÍK [mg] | 1 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | < 14 % |
CIZÍ ZRNA | max. 0,1% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 1.000.000 KbE/g |
KVASINKY | < 1.000 KbE/g |
PLÍSNĚ | < 10.000 KbE/g |
E.COLI | < 10 KbE/g |
SALMONELLA | negativní v 25g |
ENTEROBAKTERIE | < 100.000 KbE/g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Hmotnost: | 7 kg |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.