Ovesné vločky bezlepkové celé BIO 500 g
Kód: 396-1Související produkty
Detailní popis produktu
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev. Také obsahují vitamín B a E. Mimo vitamíny obsahují vločky minerály jako třeba železo, fosfor, hořčík a vápník. Jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě ovesné kaše nebo jako přísada do jogurtů.
Složení: 100% ovesné vločky BIO
Země původu: Polsko
Balení: 500 g
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1566 / 372
TUKY [g]: 7,0
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] : 1,3
SACHARIDY [g]: 59,1
z toho CUKRY [g]: 1,1
VLÁKNINA [g]: 10,2
BÍLKOVINY [g]: 13,0
SŮL [g]: 0,03
SODÍK [mg]: 12
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti:
OBSAH VODY: <15 %
MNOŽSTVÍ HOŘKÝCH JADER: max. 2%
Mikrobiologické vlastnosti:
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ: max. 10.000 KbE/ g
BACILLUS CEREUS: max. 100 KbE/ g
STAFYLOKOK: max. 100 KbE/ g
ENTEROBAKTERIE: max. 1.000 KbE/ g
KVASINKY: max. 1.000 KbE / g
PLÍSNĚ: max. 1.000 KbE / g
E. COLI: negativní
SALMONELLA: negativní v 25g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Země původu: | Finsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.