Ječné vločky BIO 3 kg
Kód: 00118/3KDetailní popis produktu
Ječné vločky vznikají tak, že se lisuje zrno ječmene. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. V ječných vločkách najdete také vlákninu, která je nezbytná pro zdraví našich střev, vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík. Vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě ječné kaše nebo jako přísada do jogurtů. Jejich oříšková chuť vás pohladí po jazyku i po duši.
Složení: 100% ječné vločky BIO
Země původu: Rakousko
Balení: 3 kg
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu)
GMO: Ne
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1508 / 360
TUKY [g]: 6,0
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] : 1,0
SACHARIDY [g]: 66,0
z toho CUKRY [g]: 1,0
VLÁKNINA [g]: 7,0
BÍLKOVINY [g]: 12,0
SŮL [g]: 0,00
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti:
OBSAH VODY: < 8 %
Mikrobiologické vlastnosti:
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ: max. 10.000 KbE/ g
KVASINKY: max. 10.000 KbE / g
PLÍSNĚ: max. 10.000 KbE / g
E. COLI: max. 100 KbE/g
SALMONELLA: negativní v 25g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Hmotnost: | 4 kg |
Země původu: | Rakousko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.