Mungo fazole Bio Čína 5kg

Kód: 122/5K

Zvolte variantu

Detailní informace

Váha: 5 kg
Skladem (> 10 ks) | 122/5K
Váha: 25 kg
Skladem (> 10 ks) | 122K

Detailní popis produktu

Složení:

Složení: 100% fazole Mungo Bio

Země původu: Čína

Balení: 10 kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 1305/312
TUKY [g] 1,3
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,3
SACHARIDY [g] 43,6
z toho CUKRY [g] 6,6
VLÁKNINA [g] 15,8
BÍLKOVINY [g] 23,6
SŮL [g] 0,0375
SODÍK [mg] 15

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY max. 15%
VELIKOST cca 3 x 15 mm

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 1.000.000 KbE/g
KVASINKY < 10.000 KbE/g
PLÍSNĚ < 10.000 KbE/g
E.COLI < 100 KbE/g
SALMONELLA negativní v 25 g

 

00% fazole Mungo BIO 

Země původu: Čína

Balení: 10 Kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1305 / 312

TUKY [g]:                                                                 1,3

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   0,3

SACHARIDY [g]:                                                      43,6

      z toho CUKRY [g]:                                              6,6

VLÁKNINA [g]:                                                         15,8

BÍLKOVINY [g]:                                                         23,6

SŮL [g]:                                                                    0,0375

SODÍK [mg]:                                                             15

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

 

Chemicko-fyzické vlastnosti: 

OBSAH VODY: max. 15%

VELIKOST:  cca 3 x 15 mm

 

 Mikrobiologické vlastnosti: 

CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ:                      < 1.000.000 KbE/ g

KVASINKY:                                                                           < 10.000 KbE/ g

PLÍSNĚ:                                                                                 < 10.000 KbE /  g

E. COLI:                                                                          < 100 KbE/g

SALMONELLA:                                                              negativní v 25g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: