Rozinky Sultánky Standard

Kód: 523K
Skladem (>10 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozinky sultánky aneb kde je využít? Je více druhů rozinek a sultánky patří mezi ně. Tento druh je velmi sladký a dělá se z velkých žlutozelených hroznů. Použít je můžete prakticky kamkoli: ať už tradičně do vánočky, jako sladidlo do kaší, méně známá je indická omáčka zvaná čatní, rovněž dělaná z rozinek. Určitě je oceníte i v salátech, protože s chutí zeleniny překvapivě krásně harmonizují.

Složení: 100 % rozinky sultánky 

Země původu: Uzbekistán / Turecko

Balení: 12,5 kg

Minimální trvanlivost: min. 12 měsíců od datumu výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (8°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1396 / 329

TUKY [g]:                                                                 1,0

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   0,3

SACHARIDY [g]:                                                      75,1

      z toho CUKRY [g]:                                              72,4

VLÁKNINA [g]:                                                         3,7

BÍLKOVINY [g]:                                                         3,1

SŮL [g]:                                                                    0,062

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

 

Chemicko-fyzické vlastnosti: 

OBSAH VODY: max. 18 %

STONKY : max. 10 ks/krabice 

 

Mikrobiologické vlastnosti: 

CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ:                   < 100.000 KbE/ g

ENTEROBAKTERIE:                                                     < 100 KbE/ g

PLÍSNĚ:                                                                        < 10.000 KbE /  g

E. COLI:                                                                         < 10 KbE/g

SALMONELLA:                                                              negativní v 125g

Doplňkové parametry

Kategorie: Rozinky
Hmotnost: 15 kg
Země původu: Írán

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: