Jahody lyofilizované plátky BIO

Kód: 117K
Skladem (2 kg)

Ovoce bohaté na vitamín C vysušené mrazem (lyofilizované), díky čemuž si zachovalo své vitamíny, krásnou přírodní barvou, vůní i chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Za jahody můžeme tentokrát poděkovat mnichům, protože právě ti v pozdním středověku rozšířili jejich konzumaci. Ano, jahody známe už tak dlouho, ale kolik toho o nich vlastně víme? Jahody, které známe nyní vznikly křížením a obsahují velké množství vitamínu C, a to dokonce více než citrón. Totiž na 100 gramů jahod připadá asi 67 mg tohoto vitamínu, zatímco citrón obsahuje pouze 49 mg vitamínu C. Nejen, že jsou jahody vitamínovou bombou, ale jejich zrníčka jsou považována za afrodiziakum. My jsme pro vás jahody vysušili mrazem – této technologii se říká lyofilizace. Jahody mají díky tomuto sušení zachovanou přirozeně výraznou chuť, barvu i vůni a vy si je můžete užít ve své snídani, svačince i večeři. Potěší nejen vás, ale i vaše děti.

Složení: 100 % jahody BIO lyofilizované (sušené mrazem)

Země původu:  EU

Balení: 8 kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU 

Minimální trvanlivost: min 18 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 1386/323
TUKY [g] 3,7
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,3
SACHARIDY [g] 50,9
z toho CUKRY [g] 49,97
BÍLKOVINY [g] 7,6
VLÁKNINA [g] 15,1
SŮL [g] 0,03

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY max. 5%
ČISTOTA 99,90 %

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 100.000 cfu/g
KVASINKY < 2.000 cfu/g
PLÍSNĚ < 2.000 cfu/g
E.COLI < 10 cfu/g
SALMONELLA negativní

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovoce sušené mrazem
Hmotnost: 2.5 kg
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení