Mandle v tiramisu

Kód: 00127K
5kg
Skladem (>10 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů. My jsme si ale pro všechny milovníky čokolády připravili jedinečné mandle v hořké čokoládě, které vás jednoznačně nadchnou.

Složení: mandle 24,75%, cukr 39,54%, kakaové máslo 14,14%, kakaová hmota 7,43%, sušené mléko 11,16% , laktóza 1,25% , šelak <1%, arabká guma <1%,sójový lecitin <1%, přírodní vanilkové aroma <1%, tiramisu aroma <0,5%, odstředěné mléko <0,5%, slunečnicový olej <0,25%, jogurtový prášek <0,02%

Země původu: Nizozemí

Balení: 5 kg

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (12 - 14°C, 65 % vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 2389 / 573
TUKY [g] 36,5
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 13,7
SACHARIDY [g] 50,2
z toho CUKRY [g] 41,9
VLÁKNINA [g] 3,0
BÍLKOVINY [g] 9,5
SŮL [mg] 119,7

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
VLHKOST max. 1,9%

 

Mikrobiologické vlastnosti
KOLIFORMNÍ BAKTERIE 100 ufc/g
ENTEROBAKTERIE 100 ufc/g
PLÍSNĚ A KVASINKY 800 ufc/g - 200 ufc/g
E.COLI negativní
SALMONELLA negativní v 25 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy a ovoce v čokoládě
Hmotnost: 6 kg
Země původu: Nizozemsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: