Mandle v mléčné čokoládě

Kód: 273K
Skladem (1 ks)

Pro všechny milovníky sladkého máme právě tyto mandle v mléčné čokoládě, které vás jednoznačně nadchnou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů. My jsme si ale pro všechny milovníky sladkého připravili jedinečné mandle v mléčné čokoládě, které vás jednoznačně nadchnou.

Složení: mandle 27 %, mléčná čokoláda 73 % (cukr 35.8 %, kakaové máslo15,0 %, sušené mléko - prášek 9,9 %, kakaová hmota 5.1 %, syrovátkový prášek 4,7 %, laktóza 1,8 %, Leštící složka: E414 <0,1 %, sójový lecitin <0,1 %, přírodní vanilkové aroma <0,1%)

Země původu: Nizozemí

Balení: 12,5 kg

Minimální trvanlivost: min. 12 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (12 - 14°C, 65 % vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 2393 / 574
TUKY [g] 36,3
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 13,3
SACHARIDY [g] 50,7
z toho CUKRY [g] 42,4
VLÁKNINA [g] 2,8
BÍLKOVINY [g] 9,8
SŮL [g] 0,1373

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
VLHKOST max. 2,5 %

 

Mikrobiologické vlastnosti
KOLIFORMNÍ BAKTERIE 100 ufc/g
ENTEROBAKTERIE 100 ufc/g
PLÍSNĚ A KVASINKY 800 ufc/g - 200 ufc/g
E.COLI negativní
SALMONELLA negativní v 25 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy a ovoce v čokoládě
Hmotnost: 14 kg
Země původu: Nizozemsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: