Mandle v mléčné čokoládě
Kód: 273KSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů. My jsme si ale pro všechny milovníky sladkého připravili jedinečné mandle v mléčné čokoládě, které vás jednoznačně nadchnou.
Složení: mandle 27 %, mléčná čokoláda 73 % (cukr 35.8 %, kakaové máslo15,0 %, sušené mléko - prášek 9,9 %, kakaová hmota 5.1 %, syrovátkový prášek 4,7 %, laktóza 1,8 %, Leštící složka: E414 <0,1 %, sójový lecitin <0,1 %, přírodní vanilkové aroma <0,1%)
Země původu: Nizozemí
Balení: 12,5 kg
Minimální trvanlivost: min. 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (12 - 14°C, 65 % vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 2393 / 574 |
TUKY [g] | 36,3 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 13,3 |
SACHARIDY [g] | 50,7 |
z toho CUKRY [g] | 42,4 |
VLÁKNINA [g] | 2,8 |
BÍLKOVINY [g] | 9,8 |
SŮL [g] | 0,1373 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
VLHKOST | max. 2,5 % |
Mikrobiologické vlastnosti | |
KOLIFORMNÍ BAKTERIE | 100 ufc/g |
ENTEROBAKTERIE | 100 ufc/g |
PLÍSNĚ A KVASINKY | 800 ufc/g - 200 ufc/g |
E.COLI | negativní |
SALMONELLA | negativní v 25 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy a ovoce v čokoládě |
---|---|
Hmotnost: | 14 kg |
Země původu: | Nizozemsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.