Mandle v čokoládě citrónové 200 g

Kód: 00045-1
Skladem (10 ks)

Vsadíme se, že ale tyto mandle jste ještě neměli! Neodolatelná chuť čokolády, kterou doprovází citrónová poleva je kombinace, kterou stojí za to ochutnat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů. Vsadíme se, že ale tyto mandle jste ještě neměli! Neodolatelná chuť čokolády, kterou doprovází citrónová poleva je kombinace, kterou stojí za to ochutnat.

Složení: mandle 19,46%, Cukr 52,46%, kakaové máslo  7,00%, sušené mléko 8,00%, tapioca dextrin 0,30%, syrovátkový prášek 2,50%, slunečnicový olej  0,4%, kakaová hmota 7,75%, sójový lecitin 0,25%, vanilkové aroma 0,25%,  arabská guma 0,62%, oxid titaničitý 0,21%, jogurtový prášek 0.05%, riboflavin 0,21%, glukozový sirup 0,09%

Země původu: Nizozemí

Balení: 200 g

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 2143/512
TUKY [g] 25,0
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 8,8
SACHARIDY [g] 62,8
z toho CUKRY [g] 55,4
VLÁKNINA [g] 2,7
BÍLKOVINY [g] 7,6
SŮL [mg] 96,3

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY max. 4,2%

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 1.000.000 KbE/g
ENTEROBAKTERIE < 1.000 KbE/g
PLÍSNĚ < 100.000 KbE/g
E.COLI < 100 KbE/g
SALMONELLA negativní v 125g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy a ovoce v čokoládě
Hmotnost: 0.35 kg
Země původu: Nizozemsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: