Kešu v mléčné čokoládě 1 kg
Kód: 946-1Související produkty
Detailní popis produktu
Kešu oříšky rostou na zvláštním stromě zvaném ledvinovník západní a když jsou ještě na stromě, mohou vám spíše svým vzhledem připomínat papriku. Tyto prazvláštní oříšky mají nasládlou chuť a jsou velmi krémové. Obsahují významné množství bílkovin, vlákniny a mononenasycených mastných kyselin, které snižují hladinu cholesterolu. Mimo to, kešu jsou bohaté na hořčík, mangan nebo na vitamíny z řady B-komplex a vitamín K. Pokud držíte dietu, kešu jsou pro vás nejvhodnějšími oříšky, protože právě ony mají nejméně kalorií. A pro všechny milovníky sladkého jídla máme právě tyto kešu ořechy v mléčné čokoládě, které vás jednoznačně nadchnou.
Složení: Kešu ořechy 25%, Cukr 36,8%, Kakaové máslo 15,4%, Sušené mléko plnotučné 10,1%, Kakaová hmota 5,3%, Sušená syrovátka 4,9%, Mléčný cukr 1,9%, leštící složka <0,1%, sójový lecitin < 0,1%, přírodní vanilkové aroma <0,1%
Země původu: Nizozemí
Balení: 1 kg
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 2341/561 |
TUKY [g] | 34,0 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 14,9 |
SACHARIDY [g] | 53,5 |
z toho CUKRY [g] | 43,9 |
VLÁKNINA [g] | 1,9 |
BÍLKOVINY [g] | 9,3 |
SŮL [mg] | 143,4 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | max. 1,4% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 1.000.000 KbE/g |
ENTEROBAKTERIE | < 1.000 KbE/g |
PLÍSNĚ | < 100.000 KbE/g |
E.COLI | < 100 KbE/g |
SALMONELLA | negativní v 125g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy a ovoce v čokoládě |
---|---|
Hmotnost: | 1.2 kg |
Země původu: | Nizozemsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.