Mandle blanšírované 1 kg

Kód: 802-1
Skladem (>10 ks)

Blanšírované mandle jsou mandle zbavené slupky. Ať už se rozhodnete tyto oříšky s nasládlou chutí využít jakkoli, můžeme vám zaručit, že se do nich jednoznačně zamilujete.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Jak už jsme si řekli výše, mandle se dají využít na nespočet způsobů – ať už je chcete zobat jen tak nebo je využít při pečení, k výrobě mandlového másla, jako dekoraci dezertů a dortů, ale i při vaření třeba k rybám, ve fantazii se meze nekladou a my jsme si jisti, že ať už se rozhodnete naše mandle využít jakkoli, jednoznačně se do nich zamilujete.

Tip: Jemně opražte blanšírované mandle na oleji a následně osolte. Tato pochoutka bude mít zaručeně úspěch naprosto u všech jakožto zdravé pohoštění.

Složení: 100 % mandle 

Země původu: USA

Balení: 1 kg

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (4 - 10°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Vlhkost: max. 6 %

Produkt není GMO. Produkt není konzervován ozařováním.

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 2728/659
TUKY [g] 55,8
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 34,8
SACHARIDY [g] 14
z toho CUKRY [g] 3,8
VLÁKNINA [g] 7
BÍLKOVINY [g] 21,7
SŮL [g] 0,00125

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 1.000.000 KbE/g
ENTEROBAKTERIE <1.000 ufc/g
PLÍSNĚ A KVASINKY 1.0000 ufc/g
E.COLI <100 ufc/g
SALMONELLA negativní v 25 g



Doplňkové parametry

Kategorie: Mandle
Hmotnost: 1.2 kg
Země původu: Spojené státy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: