Datle Deglet Nour vypeckované BIO 1 kg

Kód: 035-1
Skladem (>10 ks)

Datle se objevují hned v několika odrůdách. Tyto datle deglet nour bez pecky v BIO kvalitě mají karamelovou barvu a neodolatelnou medovou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Datle odrůdy deglet nour v BIO kvalitě bez pecky pocházejí ze slunečného Alžírska. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj. kyselina pantotenová, také zvaná antistresový vitamín), který nám napomáhá udržovat se ve fyzické i psychické pohodě a podporuje koncentraci. Pomůže nám také esenciální aminokyselina tryptofan, kterou v datlích najdeme také. Ta působí na náš mozek, kde se díky ní vytváří hormon serotonin, který nás dokáže udržet ve skvělé náladě a pomůže nám k dobrému spánku. Prostě skvělý život plný pohody nám přinesou vynikající datle. Tak neváhejte a vyzkoušejte tuto mňamku i vy a potěšte sebe i své blízké.

Složení: 100 % datle BIO 

Země původu: Alžírsko

Balení: 1 kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (0 - 4°C, max. 70% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 1204/284
TUKY [g] 0,4
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,1
SACHARIDY [g] 65
z toho CUKRY [g] 23,5
VLÁKNINA 6,9
BÍLKOVINY [g] 1,7
SŮL [g] 0,01

 

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
VLHKOST 21 – 24% na DFA měřiči
PECKY/KOUSKY PECEK max. 1%

 

Mikrobiologické vlastnosti
KOLIFORMNÍ BAKTERIE <50 cfu/g
KVASINKY <1000 cfu/g
PLÍSNĚ <1000 cfu/g
E.COLI < 3 cfu/g
STAFYLOKOK negativní v 25 g
SALMONELLA negativní v 375 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Maloobjemové balení
Hmotnost: 1 kg
Země původu: Alžírsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení