Jahody lyofilizované plátky BIO
Kód: 117KDetailní popis produktu
Za jahody můžeme tentokrát poděkovat mnichům, protože právě ti v pozdním středověku rozšířili jejich konzumaci. Ano, jahody známe už tak dlouho, ale kolik toho o nich vlastně víme? Jahody, které známe nyní vznikly křížením a obsahují velké množství vitamínu C, a to dokonce více než citrón. Totiž na 100 gramů jahod připadá asi 67 mg tohoto vitamínu, zatímco citrón obsahuje pouze 49 mg vitamínu C. Nejen, že jsou jahody vitamínovou bombou, ale jejich zrníčka jsou považována za afrodiziakum. My jsme pro vás jahody vysušili mrazem – této technologii se říká lyofilizace. Jahody mají díky tomuto sušení zachovanou přirozeně výraznou chuť, barvu i vůni a vy si je můžete užít ve své snídani, svačince i večeři. Potěší nejen vás, ale i vaše děti.
Složení: 100 % jahody BIO lyofilizované (sušené mrazem)
Země původu: EU
Balení: 8 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 18 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1386/323 |
TUKY [g] | 3,7 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,3 |
SACHARIDY [g] | 50,9 |
z toho CUKRY [g] | 49,97 |
BÍLKOVINY [g] | 7,6 |
VLÁKNINA [g] | 15,1 |
SŮL [g] | 0,03 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | max. 5% |
ČISTOTA | 99,90 % |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 100.000 cfu/g |
KVASINKY | < 2.000 cfu/g |
PLÍSNĚ | < 2.000 cfu/g |
E.COLI | < 10 cfu/g |
SALMONELLA | negativní |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jahody a maliny |
---|---|
Hmotnost: | 10 kg |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.