Hořčice žlutá BIO
Kód: 00003KDetailní popis produktu
Hořčice žlutá (také může být označována jako bílá) pochází z jižní Evropy, ale v dnešní době ji najdeme vypěstovanou všude, kde je mírné klima. Jak všichni víme, právě ze semínek hořčice se vyrábí hořčice, ale můžeme ji použít do marinád, při konzervování zeleniny i ryb. V (pro nás exotické) Indii dávají opraženou hořčici do přepuštěného másla (Ghí), které díky tomu dostane oříškovou chuť. Mimo jiné se semínka používají do kari-past a různých směsí koření. Když semínka opražíte a přidáte je k zelenině či rybám, budou se vám sbíhat sliny. Její účinky na naše zdraví jsou také zajímavé! Obsahuje totiž velké množství vitamínu C a napomáhá chránit proti vypadávání vlasů.
Složení: 100 % hořčičné semínko BIO
Země původu: Maďarsko
Balení: 25 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (15 - 20°C)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 2105/503 |
TUKY [g] | 29,0 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 1,0 |
SACHARIDY [g] | 28,0 |
z toho CUKRY [g] | 7,0 |
VLÁKNINA [g] | 15,0 |
BÍLKOVINY [g] | 25,0 |
SŮL [g] | 0,013 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | 5,000 cfu/g |
KVASINKY | 50 cfu/g |
PLÍSNĚ | 50 cfu/g |
ENTEROBAKTERIE | 10 cfu/g |
E.COLI | negativní v 1 g |
SALMONELLA | negativní ve 100 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořčice |
---|---|
Hmotnost: | 27 kg |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.