Datlová pasta BIO
Kód: 036KDetailní popis produktu
Datlová pasta nezklame nikoho. Je všestranná a proto ji můžete využít díky její konzistenci jako pojivo do müsli tyčinek a RAW dortů, ale třeba také jako sladidlo do kaší. Datle obsahují velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Obsahují také mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj. kyselina pantotenová, také zvaná antistresový vitamín), který nám napomáhá udržovat se ve fyzické i psychické pohodě a podporuje koncentraci. Pomůže nám také esenciální aminokyselina tryptofan, kterou v datlích najdeme také. Ta působí na náš mozek, kde se díky ní vytváří hormon serotonin, který nás dokáže udržet ve skvělé náladě a pomůže nám k dobrému spánku. Prostě skvělý život plný pohody nám přinesou vynikající datle. Tak neváhejte a potěšte sebe i své blízké právě RAW dortem nebo třeba vynikající snídaní v podobě kaše s BIO datlovou pastou.
Složení: 100 % datle mleté BIO Deglet Nour
Země původu: Alžírsko
Balení: 12,5 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné místo (0°, +4°C, max. 70% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1304/308 |
TUKY [g] | 0,7 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,26 |
SACHARIDY [g] | 68 |
z toho CUKRY [g] | 64,4 |
VLÁKNINA | 10 |
BÍLKOVINY [g] | 2,5 |
SŮL [g] | 0,02 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
VLHKOST | max. 18-22 % |
PECKY/KOUSKY PECEK | méně než 1 na tunu |
Mikrobiologické vlastnosti | |
KALIFORMNÍ BAKTERIE | < 50 cfu/g |
KVASINKY | < 1.000 cfu/g |
PLÍSNĚ | < 1.000 cfu/g |
E.COLI | < 3 cfu/g |
SALMONELLA | negativní v 375 g |
STAFYLOKOK | negativní v 25 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Datle |
---|---|
Hmotnost: | 14 kg |
Země původu: | Tunisko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.