Banánová kolečka RAW BIO
Kód: 559KDetailní popis produktu
Banány jsou staré asi tak, jako sám svět. No, možná ne tak staré, ale lidstvo je zná už dlouho, protože první zmínky o nich se našly v buddhistických spisech z roku 600 př. n. l. Málokdo ví, že banánovník, jehož plody jsou právě banány, je bylina, nikoli strom a není tak obyčejný, protože je právě největší z bylin! Na banánovníku rostou banány v trsech a jsou rozděleny do jednotlivých „řad“, díky tomu mají svůj typický zahnutý tvar. Není divu, že se jich ročně vypěstuje až 10 milionů tun, protože jsou neuvěřitelně zdravé – obsahují velké množství fosforu a hořčíku. Jejich výhodou je přirozeně sladká chuť, proto si banány oblíbily i děti. Banánů je okolo 670 známých druhů a my bychom vám rádi představili právě tyto: RAW banánová kolečka v BIO kvalitě, která jsou měkká a neodolatelně chutná! Využijete je jako něco sladkého, ale zdravého na zub, ale ozvláštní i chuť vašich kaší a müsli směsí.
Složení: 100 % banánová kolečka BIO RAW
Země původu: Srí Lanka
Balení: 10 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1366/322 |
TUKY [g] | 0 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0 |
SACHARIDY [g] | 75 |
z toho CUKRY [g] | 60 |
VLÁKNINA [g] | 1 |
BÍLKOVINY [g] | 5 |
SŮL [g] | 0,01 |
SODÍK [mg] | 4 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
VLHKOST | 8-10% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 100.000 KbE/g |
ENTEROBAKTERIE | < 100 KbE/g |
PLÍSNĚ | < 10.000 KbE/g |
E.COLI | < 10 KbE/g |
SALMONELLA | negativní v 125 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Datle |
---|---|
Země původu: | Šrí Lanka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.