Banánový chips neslazený BIO 1 kg

Kód: 178-1
Skladem (>10 ks)

Banánů je okolo 670 známých druhů a my bychom vám rádi představili právě tyto: banánový chips bez přidaného cukru v BIO kvalitě. Křupněte si s námi banánový chips třeba jako zdravou svačinku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Banány jsou staré asi tak, jako sám svět. No, možná ne tak staré, ale lidstvo je zná už dlouho, protože první zmínky o nich se našly v buddhistických spisech z roku 600 př. n. l. Málokdo ví, že banánovník, jehož plody jsou právě banány, je bylina, nikoli strom a není tak obyčejný, protože je právě největší z bylin! Na banánovníku rostou banány v trsech a jsou rozděleny do jednotlivých „řad“, díky tomu mají svůj typický zahnutý tvar. Není divu, že se jich ročně vypěstuje až 10 milionů tun, protože jsou neuvěřitelně zdravé – obsahují velké množství fosforu a hořčíku. Jejich výhodou je přirozeně sladká chuť, proto si banány oblíbily i děti. Banánů je okolo 670 známých druhů a my bychom vám rádi představili právě tyto: banánový chips bez přidaného cukru v BIO kvalitě. Křupněte si s námi banánový chips třeba jako zdravou svačinku.

Složení: 81% banánové chipsy neslazené BIO 19% kokosový olej BIO

Země původu: Filipíny

Balení: 1 kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 2292/548
TUKY [g] 30
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 26,7
SACHARIDY [g] 63
z toho CUKRY [g] 10
VLÁKNINA [g] 6,6
BÍLKOVINY [g] 3,3
SŮL [g] 0,01
SODÍK [mg] 4

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
VODA max. 5%
ČISTOTA 99,50 %
ZLOMKY max. 10%

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 100.000 KbE/g
ENTEROBAKTERIE: < 100 KbE/g
PLÍSNĚ < 10.000 KbE/g
E.COLI < 10 KbE/g
SALMONELLA negativní ve 125 g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Banán
Hmotnost: 1.2 kg
Země původu: Filipíny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: